Een bezoekje aan de Belgische Ardennen staat garant voor een avontuurlijke vakantie. Of je nu van kajakken, mountainbiken, rotsklimmen of abseilen houdt; alles kan.

In the picture ‘Herberg La Laiterie’

Het prachtige landschap, de schitterende bossen en de nostalgische dorpjes zorgen voor een complete beleving van deze streek. Er zijn tal van mogelijkheden om je verblijf in te richten. Bij Brandsport kun je voor 20 euro per nacht sfeervol en comfortabel overnachten met z’n 2-en of hele groepen. Ben je een echte avonturier en houd je van natuur? Dan heeft Brandsport een uitgebreid aanbod voor jou.

Overnachten in de Ardennen

Herberg La Laiterie, de oude melkfabriek, midden in de natuur. Puur genieten! De herberg is een perfecte uitvalsbasis voor diverse outdoor activiteiten.

 

Terras in de Ardennen

Actieve dag gehad? Moe van het kajakken, abseilen of mountainbiken? Geniet van een heerlijk Belgisch biertje – of iets anders – op het ontspannen terras van de herberg.

 

Verzorgde maaltijden Herberg La Laiterie

Kies je voor verzorgde maaltijden? Dan wordt het malse vlees gebakken waar je bij staat. Wanneer je liever zelf kookt kun je gebruik maken van de keuken.

 

Kampvuur Ardennen

‘s Avonds lekker knus rond het gezellige kampvuur. Marshmallows roosteren of sterke verhalen vertellen? Waar kies jij voor?

 

Slaapzaal overnachten Ardennen

Slaapzaal overnachten Belgische Ardennen

Aan het eind van de dag trek je je terug naar de slaapkamers die je deelt met je partner, familie of vrienden. Je neemt je eigen slaapzak mee of huurt een dekbed bij Brandsport.

 

Ontbijten herberg Ardennen

Uitgeslapen en misschien wel met wat spierpijn van de activiteiten neem je plaats aan de ontbijttafel, als je hiervoor gekozen hebt bij je reservering. Maak je liever je eigen ontbijt? Geen probleem, ook nu staat de keuken ter beschikking.

 

Uitzicht Belgische Ardennen Herberg La Laiterie

Met wie wil jij genieten van dit prachtige uitzicht? Gooi het in de groep bij je partner, vrienden of familie en reserveer op tijd je verblijf!

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

Overnachten in de Ardennen

Zoals eerder benoemd vormen de Ardennen een perfecte bestemming voor een sportief of juist een rustig weekend in de natuur. Brandsport organiseert allerlei outdoor activiteiten. Of je nu van fietsen, klimmen of water houdt; er is voor ieder wat wils.

Na een drukke dag is het fijn om te kunnen overnachten in de omgeving. Een verblijf in Herberg La Laiterie kan naar eigen wens ingevuld worden. Je betaalt slechts €20 per persoon per nacht voor een overnachting. Dit is inclusief tax en gebruik van de openbare keuken. Wil je het verblijf uitbreiden met ontbijt en een lunchpakket? Dan betaal je €35 per persoon per nacht.

Voor grote groepen van minimaal 45 personen is het mogelijk het hele gebouw te huren.