Gratis avontuurlijk trainingsweekend 9 t/m 11 maart

Als outdoor begeleider help je onze klanten met kajakken, rotsklimmen, abseilen, touwenparcours, mountainbiken of teambuilding. Het is sportief, avontuurlijk en gezellig werk. En het trainingsweekend is helemaal gratis, inclusief maaltijden en verblijf in onze herberg.

Brandsport: sportieve activiteiten in de Ardennen

Brandsport Adventure & Teambuilding organiseert outdoor en teambuilding activiteiten in De Belgische Ardennen voor particulieren en bedrijven. Wij zoeken enthousiaste activiteiten begeleiders die ons team versterken tijdens weekends en vakantieperiodes in de periode maart t/m oktober.

Kom naar ons gratis trainingsweekend

Van vrijdag 9 maart (vanaf 20.00 uur) tot en met zondag 11 maart (tot 15.00 uur) organiseren we ons jaarlijkse trainingsweekend. Samen met andere begeleiders verblijf je in onze gezellige Herberg La Laiterie in de directe omgeving van La Roche-en-Ardenne. En de maaltijden worden verzorgd.

Uiteraard leer je alles over de organisatie en worden de activiteiten doorgenomen. Je leert hoe je de activiteit op een veilige manier kunt begeleiden. Een leuk én leerzaam weekend dus!

Schrijf je nu in!

Enthousiast geworden? Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@fr.brandsport.be. Aan het weekend zijn geen kosten verbonden.

Lees meer over werken bij Brandsport op onze pagina Jobs