Brandsport offre une grande variété d’activités que vous pouvez dès lors faire en toute sécurité, tant que la période corona dure. Nous avons une sélection de chouettes sports de plein air qui vont vous convenir parfaitement. Ceci bien sûr, en tenant compte des mesures nécessaires tels que d’hygiène, le fonctionnement en petits groupes, le maintien […]

Ben jij in de Ardennen deze zomer? Dan moet je in La Roche-en-Ardenne zijn geweest! Als locals, kenners en liefhebbers van de Ardense regio geven we jou de 7 beste tips voor een onvergetelijk bezoek.

Heerlijk kajakken met deze warmte! Alle rivieren in de Ardennen zijn gesloten door de droogte, maar bij Brandsport kun je kajakvaren op een opgestuwd deel van de Ourthe.

Nog een gezellig vrienden- of familieweekend op de planning staan deze zomer? Wij hebben het perfecte idee voor je!

Ontkoppel jezelf van je scherm en geniet van het buitenleven in de Ardennen.

Ben je op zoek naar iets anders dan anders voor deze meivakantie? Overweeg dan eens de Ardennen.

Trek je meest stugge boots aan, gooi je rugtas over je schouder en bereid je voor op een gave trip door de natuur met Brandsport. De lente is weer begonnen en dat betekent dat de Ardennen ontwaakt.

De wind langs je gezicht, de natuur om je heen en de deining van het water die je kajak op en neer laat bewegen. Er gaat niets boven het gevoel dat je krijgt als je met je kajak over de Ourthe in de Ardennen vaart. Kajakken moét je een keer gedaan hebben.

Een bezoekje aan de Belgische Ardennen staat garant voor een avontuurlijke vakantie. Of je nu van kajakken, mountainbiken, rotsklimmen of abseilen houdt; alles kan. Bij Herberg La Laiterie kun je vanaf 20 euro per nacht sfeervol en comfortabel overnachten.

Word een outdoor coach met Brandsport! Meld je aan voor een gratis avontuurlijk trainingsweekend.